Transportul gratuit se activează automat dacă valoarea totală a produselor din coș depășește 190 Roni. Puteți cumpăra orice produse din sortiment. Pentru condiții complete, consultați pagina noastră web.

Produsul săptămânii 1+1 este BEWIT LIFE și BEWIT PRAWTEIN HELP H

Produsul lunii cu reducere de 50% este BEWIT CITRONELLA, BEWIT MOON, BEWIT PORTOCALĂ, BEWIT PORTOCALĂ ROȘIE și altele

Îngrijirea pielii și a corpului toamna și iarna | Rutină zilnică cu produse cosmetice naturale și o abordare holistică

13

Îngrijirea pielii în lunile reci: Cum să păstrezi pielea frumoasă și iarna

Toamna și iarna sunt anotimpuri frumoase, cu culori vibrante, priveliști magice și o atmosferă plăcută, dar pentru pielea noastră această perioadă poate fi o provocare.
Există o serie de motive pentru care toamna și iarna pielea îmbătrânește mai repede, apar scuamele, avem mâinile uscate și ne crapă buzele.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra modului de prevenire a acestor manifestări.

Cheia succesului este cosmetica naturală de calitate și abordarea holistică a sănătății și frumuseții.
Cum să încorporați această abordare în viața de zi cu zi?

BEWIT Ingrijirea pielii si a corpului toamna si iarna

Motive pentru care toamna și iarna pielea îmbătrânește mai repede și se comportă nemulțumită.

Există mai puțină umiditate în aer și este necesar să-i adaptați ritualul zilnic de îngrijire a pielii

Primul și principalul motiv este prezența scăzută a umidității în aer - uscăciunea, vântul și frigul perturbă Equilibrium (echilibrul) pielii și provoacă roșeață. Al doilea motiv merge mână în mână cu primul - iarna îngrijim pielea adesea la fel ca pe timpul verii. Dar odată cu toamna condițiile sunt complet diferite. Aerul este uscat și aspru. În timp ce vara pielea noastră era obișnuită cu atmosfera caldă și umedă.

Mantra de bază pentru îngrijirea pielii: Pentru a o curăța, hidrata, hrăni și proteja, trebuie să fie completată cu produse cosmetice potrivite

Pentru pielea noastră probabil nu va fi suficient: curățarea, hidratarea, hrănirea și protejarea cu aceleași produse ca și vara.

Pentru a curăța pielea, ar trebui să începem să folosim un produs maihrănitorde preferințăun ulei cosmetic adecvat. Alegerea produselor pentru o curățare adecvată a pielii este foarte importantă, spălarea zilnică slăbește filmul hidrolipidic, astfel pielea devenind mai predispusă la uscare. Mai ales toamna și iarna.

BEWIT Ingrijirea pielii si a corpului toamna si iarna

În plus, curățarea cu ulei trebuie realizată pe o piele umezită cu un tampon umed de vată sau pânză. Odată cu umezirea, produsul cu ulei de curățare a tenului se încorporează bine în straturile mai profunde ale pielii, în plus, hidratăm suplimentar pielea. Valoarea adăugată are, de asemenea, și aspect economic. Cu o umezire adecvată, vom avea un consum mai mic de ulei pentru curățarea pielii.

BEWIT Ingrijirea pielii si a corpului toamna si iarna

Pe tenul astfel curățat, vom aplica din nou hidrolat natural, care are în acest moment deja funcția de tonificare a pielii. Cu toate acestea, nici acesta nu trebuie să fie suficient în perioada toamnă-iarnă.

Pentru pielea hidratată corespunzător, putem folosi un balsam de ten consistent și hrănitor compus din unturi și uleiuri vegetale, care au așa-numita funcție TEWL. Adică poate preveni pierderea de umiditate trans-epidermică în piele. În plus, dacă conțin și uleiuri esențiale 100% pure și naturale, obținem echilibru și liniște sufletească folosindu-le.

De asemenea, trebuie acordată o atenție deosebită zonei oculare. De ce? Deoarece în zona ochilor, pielea este cea mai subțire și, prin urmare, cea mai predispusă la manifestările îmbătrânirii. Conține mult mai puțină grăsime în comparație cu restul pielii. Prin urmare, mai mult ca niciodată, zona ochilor este necesar mai întâi să o hidratați cu o cremă naturală sau un ser care conține hidrolat și apoi să o masați ușor cu produsul cosmeticcu uleisauuntpentru ochi.

BEWIT Ingrijirea pielii si a corpului toamna si iarna

Motive pentru hidratare, nutriție și protecție peste standard

Radicalii liberi

În sezonul toamnă-iarnă, smogul se menține mai mult la nivelul solului. Smogul este plin de radicali liberi, care sunt una dintre cele mai frecvente cauze ale îmbătrânirii pielii. Uleiul din compoziție va susține din nou nutrirea, iar în același timp, sângele de dragon, deosebit de benefic, pe lângă protejarea pielii de radicalii liberi și liftingul.

Uleiurile naturale,care conțin în mod natural substanțe fotoprotectoare,pot ajuta foarte mult. În produsele noastre cosmetice preferate putem adăuga ulei de morcov, de măceș sau chiar de zmeură. Uleiul de morcov și măceș, datorită conținutului mai mare de carotenoizi, pot chiar să ne tonifice ușor pielea. Acest lucru oferă pielii noastre palide de iarnă un aspect mai sănătos.

BEWIT Ingrijirea pielii si a corpului toamna si iarna

Cum ne putem susține bunăstarea psihică și emoțională în anotimpul de toamnă și iarnă?

În general, în această perioadă nivelul stresului crește, nivelul cortizolului, hormonul de stres, fiind ridicat. Acest lucru poate avea un efect dăunător asupra tenului și poate provoca îmbătrânirea prematură a pielii. De asemenea, iarna avem tendința de a mânca alimente mai calorice și dense în nutrienți ,dar pielea are nevoie de multefructe și legume proaspete, are nevoie de o alimentație vibrantă și funcțională. Oamenii sunt, de asemenea, mai puțin activi ceea ce duce la o dispoziție mai melancolică, poate chiar la o creștere în greutate. Fiind cel mai mare organ respirator, pielea funcționează mai greu, se detoxifică mai lent, iar celulele pielii sunt reînnoite mai încet. Procesele din piele sunt mai lente.

Putem încerca să transformăm această cunoaștere a condițiilor în favoarea noastră privind-o ca pe o provocare. De mare ajutor ne pot, fără doar și poate, uleiurile esențiale. Sunt ghizi și susținători extraordinari ai psihicului nostru.
Nu conțin aminoacizi, deci nu oferă organismului nostru nutriție. Dar pot intra foarte rapid în centrele emoționale ale creierului.
Procedând astfel, ne pot afecta pozitiv starea de spirit, capacitatea de a lua decizii în conformitate cu noi înșine sau ne pot arunca literalmente în activitate.
Cea mai populară modalitate de utilizare a uleiurilor esențiale o reprezintă difuzoarele de aromă, care eliberează o nebuloasă rece și parfumată.

BEWIT Ingrijirea pielii si a corpului toamna si iarna

Alergie la frig, scuame pe piele, buze crăpate și mâini uscate toată iarna?!

Aceasta este realitatea de zi cu zi a femeilor, mai ales, în sezonul de iarnă. Acest lucru nu trebuie să se întâmple atunci când facem câțiva pași, aparent fără legătură și, în același timp, foarte simpli. Pieleareacționează iritant numai dacă este uscată excesiv din interior pentru o lungă perioadă de timp.

Difuzor pentru fiecare cameră! Nu este o exagerare. Calitatea vieții tale se îmbunătățește considerabil. Nu numai la nivel psihic, deoarece folosind difuzorul în mod regulat, va crește semnificativ umiditatea aerului din casa dvs. În timpul sezonului de încălzire, aerul din case este uscat până la iritant și ne usucă tenul și pielea întregului corp. În plus, dacă o susținem în fiecare zi cu oventilație rapidă cu impact, pielea noastră nu va suferi de supra-uscare în sezonul rece.

Iarna suntem obișnuiți să facem duș fierbinte. Este logic, vrem să ne încălzim. Cu toate acestea, un duș fierbinte ne usucă pielea și mai mult și predispune la crăpături. Ce zici de unduș călduț sau chiar călirea organismului? Nu numai pielea, ci și sănătatea noastră va fi mai fermă și mai adaptabilă.

BEWIT Ingrijirea pielii si a corpului toamna si iarna

În plus, multe săpunuri ne usucă și mai mult pielea. Iarna nu este nevoie să vă spălați corpul în fiecare zi cu săpun. Să încercăm să folosim săpunul doar a doua sau a treia zi. Putem spăla serul corporal ușor cu buretele, astfel pielea corpului nu va fi grasă, ci plăcut suplă. Și după uscare cu prosopul, nu va mai trebui să aplicăm loțiune de corp.

BEWIT Ingrijirea pielii si a corpului toamna si iarna

În concluzie: Perioada de iarnă este o perioadă în care nu este suficient să lubrifiați înainte de a ieși afară.  Și nici o lubrifiere intensă nu rezolvă totul

O abordare holistică, complexă ne garantează rezultate de durată, o senzație frumoasă de corp moale hidratat și echilibru psihic. Este grija adevărată și respectuoasă. Acestea sunt adesea mici pași de rutină care pot fi ușor incluși într-un ritual zilnic și nu aveți nevoie de ore și ore pentru a face acest lucru. În plus, dacă alegem produse cosmetice pur naturale, nici o componentă sintetică nu ne va irita pielea nici mai târziu. În ingredientele naturale, extractele din plante sau uleiurile esențiale avem întotdeauna nutriție, regenerare și protecție suplimentară.