Az ingyenes szállítás automatikusan aktiválódik, ha a kosárban lévő áruk összértéke legalább 14 900 Ft. A teljes kínálatunkból választhat. Az Ingyenes házhozszállítás szabályai megtalálhatók a weboldalunkon.

Az 1+1 hét terméke: BEWIT LIFE és BEWIT PRAWTEIN HELP H

A hónap terméke 50% kedvezménnyel: BEWIT CITRONELLA, BEWIT MOON, BEWIT NARANCS, BEWIT VÖRÖS NARANCS és más

Hogyan csináljuk a természetes méregtelenítést

12

Mi a méregtelenítés?

Amikor a méregtelenítésről hallunk, sokan arra gondolnak, hogy éheztetik magukat és mindenféle tárnicsvirág színű gyümölcslevet isznak. Az igazság azonban az, hogy egyáltalán nem kell így kinéznie. A méregtelenítés egy tisztítási folyamat, amely folyamatosan történik a szervezetben és számos szervet érint. Ezeket a folyamatokat gyógynövényekkel, megfelelő étrenddel és étrend-kiegészítőkkel segítheti, ideális esetben raw és bio minőségben, amelyekben értékes anyagokat tartanak meg. A méregtelenítéshez használhatja a BEWIT Detox készletünket, amely kíméletesen feldolgozott termékeket tartalmaz. Ily módon vitaminokat, ásványi anyagokat és értékes anyagokat kap a szuperételekből, amelyek természetesek és jól felszívódnak a szervezetben.

BEWIT Detox

Mire jó a méregtelenítés?

A méregtelenítés megkönnyebbülést, felszabadulást és a létezés örömét hozza. Fő célja, hogy a testet megszabadítsa a kellemetlen anyagoktól és rendetlenségtől. A Detox segít megtisztítani a testet és az elmét. A toxinokkal eltömődött szervezetnek talpra kell állnia, energiát és erőt kell nyernie.

Sok méregtelenítő kúrát végeznek tavasszal, de a szervezet az év bármely szakában hálás lesz érte. A kezelések lehetnek például egynaposak, háromnaposak, de hosszú távúak is. Egyesek a méregtelenítést az életmód változásaként is felfoghatják, mások pedig a test talpraállításaként értelmezik. A tisztítás során a méregtelenítésre és az emésztésre, valamint az elmére és a környező környezetre összpontosít. Figyelmet kell fordítania a gondolatok megtisztítására és egy kellemes légkör megteremtésére is.

A test, az elme és a lélek méregtelenítése

Belső méregtelenítés

A test méregtelenítéséhez ajánlott könnyű étrendet követni, hogy megkönnyítse az emésztés munkáját. A belek a ún. második agyunk, amely a tápanyagok táplálékból való felszívódásáért felelnek. Ők felelősek a hormonok termeléséért is. Ezért a hangulata és az érzete, valamint az, hogy mennyi energiája van, kapcsolódik hozzájuk. A bél egyensúlyi állapota segít a helyes anyagcserében, de abban is, hogy megszabaduljon a nem kívánt anyagoktól és ezt a legjobban akkor lehet elérni, ha a bél tiszta és erővel teli. A szervezet tisztító szerve a máj is , amely felelős a szennyezőanyagok kiszűréséért a vérből . Ezért a teste hálás lesz, ha időről időre májtisztítást is végez . A tisztítási folyamatokban segíthet a Prawtein DX és a Prawtein Coldet. Ezek megfelelő segítők a méregtelenítéshez, és megtalálhatók a BEWIT Méregtelenítő készletünkben is.

BEWIT Detox

Gondolatokkal való munka

Ha úgy döntött, hogy méregteleníti a testét, ne feledje, hogy a test, a lélek és az elme össze vannak kapcsolva. Annak érdekében, hogy a testtisztítás megfelelően működjön, tiszta fejjel és boldog lélekkel kell rendelkeznie . A testnek, az elmének és a léleknek egyensúlyba kell hoznia egymást és egyiket sem lehet kiszorítani. Egy egészséges testben egészséges szellem is van, amelyek támogatják egymást. Ahhoz, hogy megtisztítsa a fejét, dolgozzon a gondolatokkal, döntse el, milyen gondolatot enged be a fejébe. Csak a kellemes pillanatokat engedje be, élvezze a pillanatot és ne rohanjon a jövőbe, valamint ne időzzön a múltban. Engedje meg magának a csendet és nyugalmat, így bőven lesz alkalma arra, hogy elegyengesse a gondolatok folyamatos áramlását. A természetjárás vagy az aromaterápia a illóolajokkal segít ellazulni és koncentrálni.

Mentális feltöltődés

Ahhoz, hogy mentálisan feltöltve érezze magát az életedben , meg kell értenie, mire vágyik a lelke és meg kell azt valósítania. Mindegyikünk eredeti és különböző igényeink vannak. Mindenki valami mást akar és ha megtalálja Önmaga lényegét, megtalálja a célját is. Ne féljen követni, amit legbelül akar. A lelke és így Önmaga is megtalálja az igazi beteljesülést. A test tisztítása összetetté válik és minden szinten a legjobban fog működni.